Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sann skönhet ligger i betraktarens öga


En kall vinterdag

Att finna mig själv mållös är en underbar känsla
Sittandes på altanen till en snö klädd femma
Hela landet är insvept i vit vinter frack

Med en mjuk sol som genom en smekning livar upp allt

Det hörs fågelkvitter från parkens träd, En mjuk, ljuv serenad
Du kan känna kylan från natten mitt in på dan, Ändock är det underbart att ha privilegiet
Att kunna älska vintern, Att mitt i kylans bitande blåst
Se det vackra i det ensamma, Att som sin älskades puls kunna känna takten i blåsten
Att slappna av vid dess smekningar över ansikte och ben
Jag drömmer om den tid då dessa underbara ting, Kan uppskattas utav alla, ej längre flys.




Bunden vers av Jesper Persson
Läst 228 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-01-22 07:51



Bookmark and Share


  Keijo Korkea-aho
Härlig
2013-01-22

  vargtass
Vintertid kan vara väldigt vacker! Fint skrivet. =)
2013-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Jesper Persson