Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

låt mig gå.

Siffror blir till bokstäver
det paranoida har blivit min verklighet

Din doft..
den följer mig numera överallt
I detta nu, försöker jag fly.
från det som ska vara mitt hem

Rädsla
ångest

ingen förstår
förstår jag?

munnen är låst.
ett helt hav göms i mina stängda ögon

vill be om hjälp
eller förståelse

Jag vill ha min framtid
men du vet vart jag bor

snälla.. låt mig gå




Fri vers av Elisabeth Johansson
Läst 263 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-01-20 15:26



Bookmark and Share


  Armo
En minst sagt skrämmande poesi. Vackert!
2013-01-30
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Johansson
Elisabeth Johansson