Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett fulländat liv

I en färd utan ände, Min dröm ligger gott
Att få se hela världen, Allt det vackra, det som är gott
Att få uppleva krig och förtvivlan, Allt det där man kan hjälpa till
Att få en chans att påverka och leva
Allt utom ett vanligt liv




Fri vers av Jesper Persson
Läst 211 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-01-22 07:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jesper Persson