Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Verkligen nogräknad!

Alla passar in
för vår Herre har ej råd
alls med något svinn




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 231 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-01-20 16:10



Bookmark and Share


  Ezmeralda VIP
Hoppas det är så!
2013-01-23

  Lars Hedlin
Yes mycket bra! :)
2013-01-20

    ej medlem längre
nej det vet jag inte om jag köper riktigt..
2013-01-20

  aol
j alla ska vi till honom, bra skaldat vännen,
2013-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt