Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt contra ditt (100 ord)

Hon stod där. Översköljdes av hennes hat. Det kom så plötsligt. Så oväntat. Kaskaden av onska. Hennes vrede. Raseri. Äckel. Spyor. Avsky. Och värst av allt: kylan varmed det levererades. Och insikten om att en människa kan ha en sådan inneboende kyla i sig.
Hon stod där. Hann inte värja sig, men när kylan infann sig och spreds, så vände hon på klacken. Och gick bestämt därifrån.

Och så fylldes hon av tacksamhet. Tacksamhet över kärleken och värmen som spirade inom henne. Tacksamhet över att livskraften inte längre sögs ur henne.

Och hon fylldes av en sådan tacksamhet.
För allt.




Prosa (100-ordare) av leelee
Läst 602 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-01-20 18:52



Bookmark and Share


  erkki
Intensivt, starkt och livskraftigt. Bravo!
2013-01-21

    ej medlem längre
Väldigt levande och berörande text. Man kan se scenen framför sig och känna känsloflödet.
2013-01-21

  walborg
Att vänta ut bubblan och se den spricka, som trollen som spricker i solen!! Härlig berättelse!
2013-01-20

  Lars Hedlin
Mycket bra skaldat!
2013-01-20
  > Nästa text
< Föregående

leelee