Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mörkret


för dina vackra ögon
vill jag ge dig allt jag äger

stryk - mina ord
med fingertopparna
och andetaget passerar en port
som öppnas
göm - mina ord i handen




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 410 gånger
Publicerad 2006-02-20 00:09



Bookmark and Share


  Araminta
Otroligt vacker och sparsmakad dikt! Sinnrik och suggestiv som få/ Mvh Araminta
2006-03-09

  Pulsatilla
Välkommen till Poeter.se!
Detta var en fantastisk början!
2006-02-20
  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP