Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så du har glömt...

Så du har glömt...
att jag ser,
och känner,
så mycket djupare
än den skyddande ytan

Glömt...
att du inget behöver dölja,
då ögon och kropp
vill tala

Glömt...
att jag lovat
gå vid din sida,
tillsammans på förvirringens vandring

Eller,
vad värre är,
Gömt...
för att ensam bära

Tro mig Kära,
Jag har inte glömt!

Kom...




Fri vers av Gunilla Wahlsten
Läst 398 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-01-20 19:36



Bookmark and Share


    ej medlem längre
innerligt vackert
2013-01-20

  Constantine Snow
Möjligen det allra vackraste som finns - Kärlek utan gränser. Inte kroppslig kärlek eller passion, utan den riktiga kärleken. Underbart nedskrivet.
2013-01-20

  aol
kändes gudomlig,
2013-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Gunilla Wahlsten
Gunilla Wahlsten