Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tack Fyrtorn som strålar!

F yrtonsseende vänner sprider sina ljus
Y pperligt och inte bara över mitt hus
R iktigt skickligt skickar de strålar på alla i nöd
T roget lyses vägen upp, ger stöd
O ch rösten är alltid lika glad och god
R art det känns att höra den som ger en mera mod
N ära tröstar de en med att det kan ju bli ett gott lopp
E tt sådant och mer, säger de, det dyker kanske opp
N å ta till dig det då och ge aldrig upp ditt hopp




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 201 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-01-20 20:00



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Bra fyndigt och varmt ;)
2013-01-21
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt