Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Innesluten



I sin kokong
utvecklas larven
till ett chippande
mästerverk
i solen




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 381 gånger
Publicerad 2006-02-20 00:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP