Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

IS

för längesedan
där kärlek borde växa
byttes kylan in

inneboende
oförmögen känslostorm
stelnat i formen

vidmakthåller den
lättsamma jargongens flykt
till ingen nytta

uttrycket sårar
isen rispar insidan
en spricka bildas

ljuset tränger in
vid förståelse varför
den första snön föll.




Bunden vers (Haiku) av Harriet Gullin VIP
Läst 665 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-01-20 23:07



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
VAckert skaldat!
2013-01-21
  > Nästa text
< Föregående

Harriet Gullin
Harriet Gullin VIP