Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Suggestiv fiktion eller bara bortglömda rytmiska bilder

vrid tiden ur led

håll om allt det jag förnekar

tillåt mig



hem



tillåt mig

vara hon som påvisar något slags jag


eller i alla fall nästan



uppkäftiga dagar

kommer alltid efter mig till slut ändå


vrid tiden ur led




Fri vers av L I V
Läst 511 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-01-21 10:34



Bookmark and Share


  Karin Jungå c/o Vemod VIP
en sådan närhet i texten, stor bedjan om att få vara den man är, den lilla, det lilla skrikande nakna barnet som kan tas om hand, vuxen kan man alltid vara. Men ibland blir det för mycket, tillåt dig att tillåta dig :) Tycker om känslodoften i dikten
2013-01-21

  Lars Hedlin
Stark och berörs
2013-01-21
  > Nästa text
< Föregående

L I V
L I V