Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alla gör den gott...

Det finns ingenting, som smittar av sig så
som glädjen gör om man hör någon, som
skrattar, blir man full i skratt själv och
om emot en, en främling ler
något gott inom en sker
och nästa man möter
mot den man av
bara farten ler...




Fri vers av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 213 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-01-21 11:51



Bookmark and Share


  Irene Åberg
Bästa.Ewa-Britt.
Det BÄSTA är GOTT HÄR.
Glädje*Skratt,
är en Lisa för Själen.
Ge Glädje du får
Dubbel*Glädje.
Kram I.Åberg
2013-01-21

  Lars Hedlin
Sannt som det är skrivet!
2013-01-21
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt