Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varsamt

Jag kommer nog att
överleva
och inte ta alltför stor
skada.

Bara du inte släpper mig
för plötslig.




Fri vers av Ann Bjerknes
Läst 288 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-01-21 13:53



Bookmark and Share


  Karin Jungå c/o Vemod VIP
skön vädjan och insikt, gillas mycket!
2013-01-21
  > Nästa text
< Föregående

Ann Bjerknes
Ann Bjerknes