Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hands up

En förälskad bläckfisk från Råå
han sa till sin älskling som så då
att han var så kär
har bara ett begär
din hand bara tio gånger få...




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 226 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-01-21 18:47



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
bra skaldat!
2013-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt