Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dubbeltänkt!

Han var en otrogen man, så´n
älskade med Clearly eller nå´n
men hans "Dear Cheer" dog
då han slutsatsen drog:
-Now Clearly I can see, Cheer is gone




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 268 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-01-21 19:07



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Very good!
2013-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt