Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du lämnar några rader

Du ser på mig
med änglaögon
när jag försiktigt öppnar,
vid hundöron prydligt vikta

Ut ramlar ditt bokmärke
med guldskrift,
visar mig en spegel
av ditt liv

Du lämnar åt mig
suddiga blyertsstreck,
rader som hjälper mig vidare,
ler och läser

Visst har jag undrat...
vem du var

Nu är du borta...
boken jag spar




Fri vers av Gunilla Wahlsten
Läst 384 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-01-21 20:09



Bookmark and Share


  Nina.H
vacker poesi
2013-02-05

  aol
underbart så rörande fint skaldat,
2013-01-21

  Ewa-Britt Nilson VIP
Oh så fint...
Att se en hand
från den som
innan var där...
2013-01-21
  > Nästa text
< Föregående

Gunilla Wahlsten
Gunilla Wahlsten