Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stekt strömming

Han älskar mig.

Hur vet jag?

Jo han bjuder på stekt strömming och hemlagat potatismos.

Tänk att kärlek kan ha så många uttryck.




Fri vers av Fräkniga svanen
Läst 239 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-01-21 20:39



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Kärlek i det enkla...vackert....
2013-01-28

  Bibbi VIP
Helt underbar text.
2013-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Fräkniga svanen
Fräkniga svanen