Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din röst

i andras öron är den kanske
inget särledes speciellt
och den är nog inte
len som sammet, djup
och tröstande eller hes
på något sensuellt vis

ändå kommer den mig
att andlöst lyssna
ändlöst njuta
av din närvaro i
vart ord

skratta åt ingenting särskilt
av lyckan att din röst
för mig nära dig trots
fysiskt avstånd

Din röst
som ingen annan




Fri vers av Matilda Ida Anette
Läst 477 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-01-21 22:08



Bookmark and Share


  aol
längtande vackert skaldat vännen,
2013-01-24
  > Nästa text
< Föregående

Matilda Ida Anette
Matilda Ida Anette