Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lögnen hatar sanningen mörkret tål inte ljuset

Tiden rinner på i sitt ständiga flöde
precis som nyheternas vinklingar
mörkläggningar om sanningen
lögnen får istället större spelrum
den verkar vara mycket viktigare!
inte konstigt att folk mer & mer inser
vilka tokighets fraser som sprids
helt otroligt vad som sägs skrivs
när det gäller lögnens alla budskap
att det läggs så mycket energi på detta
visar klart att rädslan har ökat i omfång
rädslan för just sanningens klara röst!
då stoppas den hindras den från att höras
man lägger munkavle på munkavle
idag verkar det gå åt enorma mängder
de så kallade obekväma stängs ner
man blockar dem som inte håller sig
inom de korrekta förordningarna!
detta visar bara vart vi är på väg
diktaturen kommer närmre & närmre
men frihetskämparna får bara
större & större muskler & vet att
när de utsätts för motstånd då är de
på den rätta vägen i dagens samhällsutvckling
aldrig att vi ger upp yttrandefriheten
den lågan får aldrig släckas ner!
aldrig att diktaturen ska få kontrollen
ty bakom fasaden lurar de mörka trollen
de ska bemötas med ljusets stråle
ty det är inte bara mot kött & blod
fighten utkämpas, utan mot demoniska
krafter som är fyllda av ondska
godheten ger aldrig upp
den pågående striden!









mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 400 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2021-01-09 11:20



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Lagt in fb
2021-01-12

  Bibbi VIP
Lagt in på Twitter!
2021-01-12

  Bibbi VIP
Mina tårar flödar över läget.
2021-01-12

    lydriket
Angeläget, sant och rakryggat. Tack för din text, mare.

Nästan halva USA´s befolkning upplever nu mer eller mindre att en USA-fientlig minoritet satt munkavle på denna befolkningsgrupps USA-vänliga representant.

Tärningen är kastad. Och den kommer inte att rulla vackert i en åsiktskorridor.

Sverige ligger, som alltid, 5-10 år efter USA. Även till denna inducerade dysfunktionalitet.
2021-01-09

  Koloristen
"Don't tread on me".
2021-01-09

  morgonstjärna VIP
ingen är bekväm med att känna sig naken
varken lögnen eller mörkret de tillhör samma familj, den som vistas i mörker vill inte visa upp sitt elände, den talar aldrig sanning.
2021-01-09
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP