Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varsamt II

Jag kommer nog att
överleva
och inte ta alltför stor
skada.

Bara du inte släpper mig
för plötslig.

-

Hinner jag inte ta emot mig
utan faller
andlöst
krossas min skalle
och alla minnen
går förlorade och alla
livräddande åtgärder
blir meningslösa
och banala

Blir fallet för
stort
krossas min bröstkorg
och hjärtat
däri
Döden blir ögonblickligen
ett faktum
Det vet jag

-

Jag kommer nog att
överleva
bara du inte släpper mig
för plötsligt




Fri vers av Ann Bjerknes
Läst 297 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-01-22 10:00



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Berörande varsamhet
2013-01-22

  Karin Jungå c/o Vemod VIP
Åh, vilken härlig utveckling av gårdagens dikt. Den berör mig i sin rakhet.
2013-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Ann Bjerknes
Ann Bjerknes