Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kvinnor



Kvinnor har i alla tider velat bli sedda.

Kanske borde morgontidningen göras transparang.




Fri vers av Alva Johnsson VIP
Läst 532 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-01-22 13:12



Bookmark and Share


  Rosmarin
den var vass!
2013-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Alva Johnsson
Alva Johnsson VIP