Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nattsvärta

jag försvann i dunkla tunnlar

långt bortanför

de vackraste fågelkvittren

glasglimmande snökristaller

och solheta horisonter

 

jag försvann bakom

upphyvlade lungors skälvningar

där bildscenerier

skar i luften

vid ögonvitans

kontakt

med marken

 

jag föll i nattsvärtan

älsklingsvän

jag drog dig i håret

och krampade under din

ärrade hud

älsklingsvän

 

du satt

naken i universumsljusets

pulserande drömska andetag

som ett träd

djupt rotad

dina fingertoppar dansandes

mellan stjärnbilderna

 

du viskade

du viskar än

jag finns för dig

jag finns min vän

 

 

 




Fri vers av Zachrisdotter
Läst 418 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-01-22 18:03



Bookmark and Share


  lisa"puzzle"svensson
Helt underbar och trösterik
2013-01-30
  > Nästa text
< Föregående

Zachrisdotter
Zachrisdotter