Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Värmeanledning

 

värmen försöker ta sig in om natten
genom alla springor
i porerna i huset

och kissenödigheten
och strumporna
som ligger an
och skrubbar och eldar

under däck
från kraftverket
spolas termiter ur virket
och badar och skvalpar och
plaskar i blodet

paniken säger mycket
innan du skall sova;
som när det brinner
är du tyngdlös

i bara några få sekunder
gäller det att fatta tag i
det allra mest uppskattade

 




Fri vers (Fri form) av Daniel_78 VIP
Läst 423 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-01-23 02:45



Bookmark and Share


    dreamoflife
Bra!
2013-02-14

  SarahLarsson
Verkligen vacker.
2013-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Daniel_78
Daniel_78 VIP