Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingen omgiv

Livet är en kortlek

det blandas och ges

vissa får bra kort

andra får hyfsade

en del får näst intill ospelbara

Spela de kort du får

på bästa sätt

för det blir ingen omgiv




Fri vers (Fri form) av Berra Bäver
Läst 224 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-01-23 08:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Berra Bäver
Berra Bäver