Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Betagen

 

 

förvånad över läkande kraft av förälskelse

från dystra tider fylld av sorg och mellankoli

till ett lyckorus som inte kan beskriva med ord

blomman växer ändå upp genom isen,

medan den vita och kyliga vintern talat till mig

med sin underbara dialekt

ingenting att frukta

ingenting att förlora

vissa delar av den sargade själen kanske är trasiga

men tiden och hoppet kommer att lindra och läka
 
blir hänfört av dina kreativa tankebanor

din speciella livsstil som jag beundrar oräkneliga gånger

du tagit min andan

lärt mig sättet att se livet även från avigsidan

betagen av längtan

av kraftfulla euforin vi skapar tillsammans

på en mänsklig dimension som vi inte trott att den skulle finnas.

 




Fri vers av Rise Little One
Läst 806 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2013-01-24 10:26



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Varma mjuka ord.
2013-01-24

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Vackert skrivet!
2013-01-24

  ResenärGenomLivet VIP
Underbara ord...
2013-01-24

    Ken Cassel
Fint, Thu! :)
2013-01-24

    ej medlem längre
Fint
2013-01-24

  Ljusletaren
Betagen av dina ord och den fina bilden ... underbart ordat vännen/kram
2013-01-24

    ej medlem längre
så vackert! *
2013-01-24

  Lars Hedlin
JA Kärleken är den största helande karften :)
2013-01-24
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One