Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kärlek eller bara slöseri med tid?


kärlek?

kommer jag någonsin
någonsin glömma hans stora varma bruna ögon?

kommer jag någonsin
någonsin bli lika varm och kär när jag ser någon som jag blev med dig?

kommer jag någonsin
någonsin bli lika glad och lycklig med någon som jag blev med dig?

kommer jag någonsin
någonsin bli lika krossad och förstörd som jag blev

när du gick.
när du vände dig om

avslutade oss
avslutade mig




Fri vers av anajsn
Läst 242 gånger
Publicerad 2013-01-23 15:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

anajsn
anajsn