Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skrivet av mig, en glad: Amatör!

När jag gav bort vantar i present
sa mottagaren: -Är du proffs?
-Nej, jag stickar som hobby bara!
-Aha jag trodde du hade det som yrke...

När jag som klassmamma kom till föräldramötena
med smörgåsar och snittar frågade
föräldrarna som var med:
-Är du kallskänka?
-Nej jag tycker det är roligt att göra smörgåsar...
-Alltså inget proffs då...

Så härom dagen i kyrkan när jag bakade kakor
i långpanna, tänkte jag bäst jag säger ifrån att
jag inte är något proffs, ifall det blir fel, utan
jag är bara en amatör. Då sa församlings-
värdinnan: -Amatör! Det är ju franska
och betyder göra något villigt av kärlek!
Det är proffsigt!







Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 261 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-01-23 20:04



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket bra .........
2013-01-27

  Ezmeralda VIP
Men du EvaBritt va bra du fick till det.
Stora applåder och skratt från mig.
2013-01-26

  Irene Åberg
Bästa.Ewa-Britt.*SÅ SANT SÅ**
Du Är ETT**PROFFS**
PÅ ALLT DU GÖR**
Så PROFFSIGT*DU ÄR*BÄST*
KRAM*Irene.*Trevlig*HELG.

2013-01-25

  Eva Helene VIP
Javisst - så sant! Och en mångsysslare i positiv bemärkelse är du ju också!
2013-01-24

  Lars Hedlin
JA en mycket bra skriven text!
2013-01-24

  Eva Langrath VIP
Proffsigt skrivet :)
2013-01-23

  lodjuret/seglare VIP
Du skriver bra också, är det alldeles säkert att du inte är författare?
2013-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt