Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Är det så svårt att vara?

står som stenad på torget
så jäkla kul att iaktta
myrorna som kilar
hit och dit för att komma hem
fulla med alla saker
som förgyller och förstärker
positioner och göder
den stora som föder
jag?
en enkel liten skit som slutat
bry mig om vad den säger
om ditten och datten
och vilken årsmodell
grannens nya är
oavsett märke är det alltid ytan
som bestämmer
trist för inte gillar jag honom
bättre bara för det
jag?
jag vill ju bara vara den jag är
skriva vad jag känner för
vara tjock smal brun eller vit
för därifrån jag kommer
hotade morsan med stryk
om jag var sen och farsan
lekte blickleken över min kropp
ät din soppa gå och lägg dig
ungjävel
och där jag är nu
ska vi bara inte tala om
tvärs över gatan knullas det
varje lördag som på beställning
världens tråkigaste film
olika skådisar men samma skit
byt ställning var lite kreativ
du måste inte göra dig till för mig
för jag
älskar det lilla överraskande
vill hellre ha aj än oj
och skiter fullständigt i fredagsmys




Fri vers (Fri form) av Erika H
Läst 416 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-01-23 23:48



Bookmark and Share


  erkki
Avspänt och skönt! Behagligt fri från tvingande inslag. Bara ut med dem. Orden! Kul!
2013-01-29

  ULJO
Enkel och rak sanning
2013-01-24

    ej medlem längre
Den satt som en......ovanligt fet smäll i våra ignoranta nyllen-i detta fetthatande-stavgående land!
2013-01-23

  Constantine Snow
Vackert och verkligt. Inget jävla nonsens här. Jag gillar det.
2013-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Erika H