Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårt mänskliga intresse!

kärleken är den mäktigaste lidelsen
i alla aspekter

Vårt mänskliga intresse
ter sig tillräckligt verklighetstroget i dess essens




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 204 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-01-24 11:32



Bookmark and Share


  Maj-Lis VIP
Visst är kärleken vacker
2013-01-25

  Ninananonia VIP
Kärleken är vacker... när den är sann..
2013-01-24

  Angel of love
Inget är större än kärlek...
Varm och vacker bild
2013-01-24

    ej medlem längre
Vad vore vi och livet utan kärleken.
2013-01-24

  Federico Romano
Chiaro!! Klart!
2013-01-24

  Karin Jungå c/o Vemod VIP
så sant, lidelse på många sätt
2013-01-24
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin