Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Celldelningen

Det gungar en blå fjäder i broskvällingen, en halv deciliter urinvägsinfekterad lymfa står och skäms i höftkammens skål. Jag märker sedan, redan under tiden, hur överläppen vill som dras uppåt och att tänderna vill blottas inpå bara nerverna, då du helt tätt inpå ler mot mig i ditt hjärtformade, ditt så simmiga.




Fri vers av Per Teofilusson
Läst 1243 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2013-01-24 13:17



Bookmark and Share


  Elina Vacker
Märkliga ord, ett tillstånd, en delning eller en sammansmältning? Jag får fundera på det....

Elina V
2013-01-29

  Smultris
det är så mycket i den här dikten som jag vill kommentera, citera, kopiera, memorera... men, det är så mycket att jag inte vet vilken del... så jag säger bara; jag tycker om denna...
2013-01-25

    ej medlem längre
Men vafan Per, det här var ju fingrejer, snajsigt (rättstavningen vill ändra till bajsigt, det skiter jag i) riktigt fint det här. Riktigt jävla fint.
2013-01-25

  Lili Samuelsson VIP
du är ju fan bara bäst
älskar det här korta täta pressade mumset. och broskvällningen är mitt nya favoritord.
2013-01-25

  Svartsilver
anar jag ett bultade hjärta?
blir lite glad när jag läser, vrider mig lite.

2013-01-24

  cilax VIP
gillar den lite psykotiska anstrykningen
2013-01-24
  > Nästa text
< Föregående

Per Teofilusson
Per Teofilusson