Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tacksamt avsked

Dina fläckar avslöjar allt som du inte vill,
Vid din sida faller allt på plats i min värld,
För vår trevnad går du ingenstans,
Öppnad burk, munnen ger hat,
Mot dig har jag ingen chans,

I dig ger sig alltid något av,
Försvinn, men kom tillbaka innan jag har slutat stanna kvar.




Fri vers av Torbjörn S. Brandhill
Läst 779 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-01-24 14:43



Bookmark and Share


  Federico Romano
Fyndig mystik..
2013-01-24
  > Nästa text
< Föregående

Torbjörn S. Brandhill
Torbjörn S. Brandhill