Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ett slut som aldrig går ut.

jag andas in luften du krossar
jag suktar dig dock kärlek du frossar

mina andetag tar slut
kan du inte bara gå ut?

jag fortsätter andas in luften du krossat
jag fortsätter suktar dig dock kärlek du frossar

mina känslor tar aldrig slut
kan du inte bara gå ut

jag andas du krossar
jag suktar du frossar

ett slut som aldrig går ut




Bunden vers av vägrargeupp
Läst 248 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-01-24 20:33



Bookmark and Share


    samole
Det svåraste beskrivs som en lek.
Läsaren leker sig in i det svåraste
och fastnar.
Det är konst!
2013-05-02
  > Nästa text
< Föregående

vägrargeupp
vägrargeupp