Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det där andra


Det var länge sen
ett tag sen
faktiskt evigheter sen jag kände
det där andra hjärtat
slå.





Fri vers av Elisabeth VIP
Läst 287 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-01-24 20:42



Bookmark and Share


  vägrargeupp
enkel men vackert.
2013-01-24

  SatansSon VIP
Tycker jag var sorglig dikt.
2013-01-24
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth
Elisabeth VIP