Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

IG på att vara sjuk

illamåendet kändes av
redan för några dagar sedan

tar mig till badrummet och
gör det som bör (s)

tar mig i, nej inte i kragen
snarare i mina osynliga stavar

lärt mig att bita ihop
att kämpa på eller att
inte känna efter

dagen går och jag tror jag
är frisk

jag tror jag är så frisk
att jag på onsdag tar min
planerade högintensiva träning
och jag gör det bra

torsdag vaknar och jag med den
gryende precis i solarplexus sitter
molet, illamåendet

fram med stavarna
kämpa på, håll ut

lite varm choklad
kanske blir fri symtomen
nej, kanske en apelsin

med ömmande kropp
lämnar jag stavarna
mot min borg och hämtar min vila





Fri vers av Fräkniga svanen
Läst 249 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-01-24 20:56



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Bra skaldat....
2013-01-28
  > Nästa text
< Föregående

Fräkniga svanen
Fräkniga svanen