Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tills det andra


En dagdröm har fastnat
den lever jag på
tills det andra
lägger sig.




Fri vers av Elisabeth VIP
Läst 316 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-01-24 21:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth
Elisabeth VIP