Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om den korta tiden att leva


Reflektion

Nära nu
en dyning till
solen sjunker
dit allt jag vill

Mörka vågen
som häver tungt
smärtan sjunker
allt blir lugnt

Nästan där
en annan dag
stiger solen
men det vet inte jag




Fri vers av lenakarin
Läst 362 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2013-01-24 21:28



Bookmark and Share


  Nina.H
Poetiskt vackert
2013-01-29

  Nina.H
Poetiskt vackert
2013-01-29

  stenhur VIP
Svävande tyngdlöst
i tiden och utanför
vackert
2013-01-26

  aol
jag bara flöt med i denna fina skrift
2013-01-26

  in effigie VIP
Som efter en lång färd genom det okända svåra...ses remsan av land borta vid horisonten..
2013-01-25

  surface to air
Åh så fint! Önskar mig också dit - till den där andra dagen
2013-01-24

  Lena Själsöga Keijser
med
skör styrka skriver du upplevelsen
vilken är

ja
så är det
den upplevelse du så vackert skänker oss
2013-01-24

    ej medlem längre
bra..tycker om denna reflektion..
2013-01-24
  > Nästa text
< Föregående

lenakarin