Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tanken är vidare


I vägskälet



så rullar tankekraften fri
och nästan i kapp med solen
i ett försök att vinna tid ur
livet mäktiga urverk

och lägga det lagda tillrätta

så rullar tankekraften ut
som en dikt nästan redo att
läsas i en tid som går runt
som ett hjul där eldarna

bär dig att leka och älska


så glöder tanken
så smälter isen
så tickar livet
mot nya vägars och

egna drömmars suktande val.




Fri vers av Göran Hansson
Läst 341 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-01-24 22:47



Bookmark and Share


  Serk
Riktigt bra!
2013-01-24
  > Nästa text
< Föregående

Göran Hansson