Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gryningsljus


Låt dagen
idag

ligga blank
framför dig

stilla i gryningsljus

Inga är
förväntningarna

eller kraven

Låt livet
sakta

hända
i takt

med alla ljuden






Fri vers av sommarmoln
Läst 645 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2013-01-25 13:04



Bookmark and Share


  Maria T
Så mjuk och stilla
gryningsdikt
2013-02-24

  Ninananonia VIP
jättefin dikt..
2013-02-13

  Mow Dean VIP
lugnt, kravlöst.
och vackert skrivet.
2013-01-31

  SatansSon VIP
Vackert diktat.
2013-01-31

  Jordgubbsodlare
Lika skön som en sovmorgon en solig vinterdag!
2013-01-30

  greajt
den var fin! gillar starkt
2013-01-28

    ej medlem längre
sinnesskärpa
Jag gillar din dikt
2013-01-27

  Engel
Orden andas lugn.
Om ändå fler kunde följa dina råd...
2013-01-27

    ej medlem längre
Skönt meditativ
när jaget
tar sig an
dagen
2013-01-27

  Chawa VIP
Avslappnande vacker text - likaså budskapet!
2013-01-25
  > Nästa text
< Föregående

sommarmoln
sommarmoln