Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Reflekterande tankar på mina bortgångna nära kära, av alla saknar jag mest min bror. Tårarna torkar inte riktigt färdigt där.


Saknade broder

Saknar dig Broder,
Men även min moder
Men denna är till dig min vän och broder

För
När

tårarna till synes torkat ut på mina kinder,

gråter ännu hjärtat.
Min saknad nu fallit till en förliknelse med vad som sket kan inte ändras men framtiden att se på den kan berikas.

sorgen har nu bara gömts i det inre.

Min

älskade broder och mångas vän,
som
levde sitt korta liv här så intensivt ibland oss.

Han är än, mycket saknad som
Barn och ungdons minnen hos en och var.

Hans Hjälpsamma hand,

Hans varma omtänksamhet.

Hans lyssnande öra,

Hans bus

Hans glädjerika spontana och uppfinningsrika upptåg

kan än få oss att skratta och le.
Hans djup funderingar som fick en att drunkna i tankarnas skyar

Hans utforskande levande som fick mig då att tveka,
men idag förstår mer av livet genom det han berättade.

Dessa
minnen värmer än våra sinnen och påminna oss om kärleken
han hade till natur,människor, och kok konsten med bjudningar
hans kreativa infall och förmåga att bjuda på sig själv.

Detta har gett insikten att livet står här bakom varje dörr,
att
livet går vidare och att vi ska leva mer och vara närvarande i nuet
och tacksamma för vad detta nu, kan ge.

Tankarna
på dig lever kvar som ett ödmjukt tack.

Tack
för att du har levat här ibland oss.

Tack
för att du var en god broder

Tack
För att du var min vän som fanns där Oo vad jag hade behövt dig än!




Fri vers av Suzja
Läst 276 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-01-25 11:42



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Känner din saknad...orden väcker egna minnen...
2013-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Suzja
Suzja