Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du plockade fram en stor och gnistrande diamantring

Mitt hjärta flödade av glädje
och jag kände mig så lyckligt lottad
tänk att just jag fick bli din utvalda
du ville verkligen ha mig, din blick borrade sig in i min
vill du bli min fru, vill du gifta dig med mig
frågade du mig en dag med längtan i din röst
Du var oemotståndlig för mitt hjärta
den kärlek och lust jag kände var obeskrivlig
så svaret var så enkelt, ett kort varmt ja..
du plockade fram en stor och gnistrande diamantring
tog min hand och satte den på mitt finger
kände en stor värmevåg skölja igenom hela mig
och mina ögon lyste som glittrande stjärnor
tid och rum försvann, våra själar flöt samman
nu började våra liv tillsammans, kärlekens band
hade knutit ihop oss i en storslagen rosett






mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 211 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-10-07 11:29



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Underbart romantiskt
2018-10-07
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP