Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankar och ord

Leker med tankar

leker med ord

dom kommer

dom går

dom fastnar

dom lossnar

dom klurar

dom slirar

dom går runt runt

i mitt huvud

men inte så jag kan skriva.....




Fri vers (Fri form) av Anki.A
Läst 359 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-01-25 17:52



Bookmark and Share


    ej medlem längre
bra! gillar denna..
2013-01-25

    Upplandspoeten
Underbart välformulerat, precis så är det ju. Ps snygg pressbild förresten. Ds
2013-01-25

  Ulf D VIP
Humor!
2013-01-25

    ej medlem längre
Lite mystik..kanske ska skriva dem ändå..händer i regel inget :) !!!
2013-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Anki.A