Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Omäkta stjärnor på avstånd

 

Ögonblick slår omkull

ett minne efter det andra

suddigt men nära ögat

två själar så vilsna

men bortom ljuset skymmer mörker

stjärnorna är omäkta på avstånd

 en för tystnad ett för såren

de som aldrig är synliga




Fri vers av Lindizz
Läst 325 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-01-25 19:16



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
En mycket bra dikt!
2013-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Lindizz