Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Perfekt varning!

En så glad pubgäst från Konstans
ser varningsskylts text: "Vildkatten Frans"!
Hör späd katt jama...
Han sa: -Den där tama!
-Ja! Nu går ej mer nå´n på dens svans!




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 215 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-01-26 00:36



Bookmark and Share


  ULJO
Den var bra
2013-01-28

  Lars Hedlin
Yes ...no regrets!
2013-01-27

  lodjuret/seglare VIP
Ja, så är det ofta nog, en viss svår navigering det här med att skriva rickar. Men riktigt bra, ut det kan ta sig, blott läsaren genomögnar texten minst två gånger av önskade tre.
2013-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt