Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Närmandet


ansiktet
i mina händer

nytt
modulerat
reformerat
omformat
av ljuden
ur din mun

allt vackrare

bär ditt ansikte
nära min mun
min mun

konturer
av vetskaper
form av tiden

vi har




Fri vers av mikrostoft
Läst 269 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-01-26 00:46



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Den här gillar jag väldigt mycket.
2013-01-26
  > Nästa text
< Föregående

mikrostoft