Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ber

men förfan
lite till kan ni
detta är inte nog
inte en respektabel ordning

fragment av minnen
sotflagor
sommar storm

det är dags

kommen till
gallskrikens parlament
ljuden
ur samma strupe
rosslingarna
ur samma lunga
en organism


mitt i detta ett jag
ett under jag
stunder jag
stenvägg smeker panna
hand i stålets värme
fötter under kid kropp
virkad filt runt oron
gerberans bultande på nattduksbordet
önskelista virad runt fingrar
händer knutna runt en önskan
bara en ytterligt liten en


och den
enda önskan

se hitåt
om så bara för en stund

nog fan förmår ni att älska
mer än möjligt








Fri vers av mikrostoft
Läst 334 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-01-26 01:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mikrostoft