Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tomheten


fantomsmärta

händer söker frenetiskt
kroppsdel
försvunnen
ilar
värker

piller letar
strålkastar kroppen

nära hitta den försvunna
väldigt nära
glappet
verkligheten
hur förklara för läkarna
vad de ska skriva på sina receptblock

plockar i håret
tvinnar runt finger
händer mot läkekonsten
knäppta i bön

för guds skull
hjälp mig att hitta
min kroppsdel




Fri vers av mikrostoft
Läst 279 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-01-26 01:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mikrostoft