Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När säcken är tom utav dagar


Tiden har bjudit mig en efter en

tacksamt jag låtit mig famnas.

blickar tillbaka fast timmen är sen.

ännu en dag har randats.


Ännu en dag, var det jag fick

varifrån? undrar jag ofta

timmar som kommo

timmar som gick

raden av år blir många.


Säcken med dagar

ej längre så tung

klapparna strödda för vinden

gläds åt de dagar

när tiden var ung

när stegen var snabba som hinden.


Nu ges mig tid att skåda och njuta

de vackraste rosor jag plockat

någon hörs fridfullt spela sin luta

jag hör att någon mig lockat.


Följer så gärna en ljuv melodi

när säcken är tom och inget uti

när säcken är tom utav dagar.




























Bunden vers av Alva Johnsson VIP
Läst 782 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2013-01-26 09:50



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mycket fint! Gillar stilen!
2014-04-01

  Ciralina eller Annmari Nyzell VIP
Så fint att läsa dessa årets allra snålsvartaste dagar. Att dagar kommer. och att ljuset kommer med dagarna. Idag var hela sydhimlen mörkröd klockan tre. Som en utslagen jätteros.
2013-11-27

  bumerang
att fokusera på "de vackraste rosor jag plockat" verkar vara ett nåderikt råd. Allom förunnat. Gratis. Kärleksfullt råd. Tack.
2013-06-20

  anits VIP
Mycket vacker skaldat
dina ord berör mig, mycket
2013-01-31

  ResenärGenomLivet VIP
Får en känsla av förundran och ingen rädsla för det som kommer...mycket fint...
2013-01-26

  aol
vackert skaldat vännen,
2013-01-26

  mare VIP
Fint skrivet Alva!
2013-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Alva Johnsson
Alva Johnsson VIP