Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brodyr

Under lakan med vacker brodyr
Kärlekslusten styr
Sängen var bäddad så fin
men han rörde inte en min




Fri vers av Knådan
Läst 302 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-01-26 16:27



Bookmark and Share


  Madelene Edlund
Alltid fascinerad av rimmandets konst, härligt!
2013-01-26

  catharina.jerbo VIP
Mr Stiff? :-)
2013-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Knådan
Knådan