Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vintergatans stoppskyltar

Med ryggen hårt mot skarens isande kyla
och med fingret pekande mot rymdens
svarta djup, följde jag din väg längst vintergatan.
Skrev ditt namn på varje gnistrande stoppskylt.
Men vem kan stoppa en fri och obunden själ
som börjat beträda oändlighetens vägar




Fri vers av R_M Grundström-Linder
Läst 373 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-01-26 16:49



Bookmark and Share


  Kristina Wallbing
Fantastiskt fint!
Ett storslaget mysterium väl fångat med känsla och närvaro och bilder som känns "nya och fräscha"..
2013-04-01

  Madeleine Richter
Intressant och vacker dikt, tycker jag
2013-01-27
  > Nästa text
< Föregående

R_M Grundström-Linder
R_M Grundström-Linder