Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dikt II

Jag är trädet, och du är min jord
Jag är fisken, och du är min flod
Älskade du

Jag var sårad, och du var mitt hjärta
Jag var trasig, och du var min smärta
Älskade du

Älskade du

Du är skadad, och jag är din famn
Du är förlorad, och jag är din famn
Älskade du

Du är himlen
För mig
Jag är ljuset
För dig

Och vi förstör varandra
Älskade du




Fri vers av Malin Lindgren
Läst 270 gånger
Publicerad 2013-01-26 19:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Malin Lindgren
Malin Lindgren